Brug for hjælp til fejlfinding af din vaskemaskine? – Så kig med her

En vaskemaskine er en nødvendighed i vores hverdag, for at kunne vaske alt vores tøj. Den er især nødvendig, hvis man er en stor børnefamilie. Hvis man er mange mennesker i hjemmet, betyder det også en masse vasketøj. Derfor skal vaskemaskinen virke optimalt, så tøjvasken ikke går i stå. Der kan dog hurtigt ske noget med vaskemaskinerne. De kan gå i stykker eller ikke virke, som de skal. Så kan det være en god ide at tjekke fejlkoderne for jeres vaskemaskine. Se Bauknecht vaskemaskine fejlkoder her, hvis dette er mærket på vaskemaskinen.

Hvad fejler vaskemaskinen?

I skal først og fremmest finde ud af, hvad der er galt med vaskemaskinen. Er det en temperatur fejl, en udtømningsfejl, en kommunikationsfejl, ingen vand eller noget helt andet? Når I har fundet ud af hvad fejlen er, kan I derefter, eventuelt se på Bauknecht vaskemaskine fejlkoder og se hvilke løsningsforslag, der er. I kan prøve at gøre, hvad der står i løsningsforslagene, for at se om I selv kan fikse problemet. Hvis problemet for eksempel er, at der ingen vand er, kan I starte med at kontrollere, om der er åbnet for vandhanen. Herefter kan I også prøve at kontrollere om filteret ved vandhanen eller tilslutningen på maskinen, er tilstoppet. Hvis disse ting ikke er problemet, kan I eventuelt tjekke tilgangsslangen.

Kontakt en VVS mand

Hvis I har set alle Bauknecht vaskemaskine fejlkoderne og ikke kan finde frem til problemet, kan I altid kontakte en VVS mand. Det kan også være en god ide, hvis I ikke selv er fortrolige, med at fikse jeres vaskemaskine. En VVS mand vil hurtigt kunne finde problemet og finde ud af, hvad der skal gøres. Det kan være problemet kan fikses eller, at maskinen skal skiftes ud. Uanset hvad, er det vigtigt med en vaskemaskine, der virker.