Her er 3 ting, du ikke kan undvære i en 1-værelses lejlighed

Der kan være mange fordele ved at bo småt. Måske bor du alene. Måske vil du ikke have for meget plads at skulle fylde ud. Måske er det for dig bare en god måde at spare på huslejen. Men det kan selvfølgelig også give lidt udfordringer. For når du bor småt, er du nødt til også at indrette dig derefter. Og der er visse ting, du bare er nødt til at have i dit hjem. Derfor handler det om at sørge for, at du ikke mangler noget, samtidig med at du har plads til det hele. Og så er disse tre ting svære at undvære.

1. En sovesofa

Du er nødt til at have et sted at sove. Det kan med fordel være i en sovesofa. For når du bor trængt, får du faktisk to møbler i et med denne løsning.

Der findes mange flotte og yderst behagelige sovesofaer, du kan vælge imellem. Flere er også nemme at lave om. På den måde kan du både sove godt, indrette dig pænt og gøre det nemt at få lidt ekstra siddeplads til gæster.

2. Et rullebord (eller to)

Du vil sikkert have en del småting, som du skal finde plads til. Og måske er det ikke svært at putte dem i skuffer og skabe. Udfordringen kan derimod være at finde plads til selve skufferne og skabene.

Netop derfor er rulleborde smarte i små hjem. For her har du plads til dine småting, og så er det nemt at flytte på dem, når de er i vejen.

3. Et sammenklappeligt tørrestativ

At tørre tøj i et lille hjem kan være en udfordring. Med et sammenklappeligt tørrestativ kan du altid sætte det op efter behov og så blot pakke det sammen igen efterfølgende. Så fylder det næsten intet og kan for eksempel gemmes væk under sengen.