Indretning: Kombinér nye og gamle ting for et personligt udtryk

Det er en sjælden fornøjelse at spankulere rundt i en møbelbutik og drømme sig væk i nye sofaarrangementer, reoler og spiseborde. Udover brug af nye lækre møbler – kan man tilføje lidt ekstra karakter til indretningen ved hjælp af loppefund. På de fleste loppemarkeder bugner det med finurlige dimser og dutter, der kan bidrage med lidt personlig kant. En mulighed er også selv at upcycle fx en brugt kommode – blot med noget maling og nye greb. Der er også en særlig tilfredsstillelse i selv at smøge ærmerne op og give nyt liv til noget gammelt. Man kan også gå en tur i den lokale genbrugsbutik og kigge efter sjove lamper, vaser og skåle, der kan give lidt hjemlig hygge.

Skab en grøn oase i hjemmet

Planter og blomster er super dekorative og bidrager med en masse farve og tekstur. De er derudover gode for indeklimaet, idet de tilføjer ekstra ilt i et lokale. Der findes mange dekorative måder at indrette med planter. De kan pynte i vinduet i en hængepotte – eller i et hjørne man alligevel ikke ved, hvad man skal stille op med. Man kan lave forskellige grupperinger med urtepotteskjulere i samme farvenuancer. Et andet godt tip er, at have store planter og blomster til at pryde i store kurve eller kasser.

Lav en dekorativ billedvæg

Billeder både pynter og giver et personligt islæt. Hvis man laver en billedvæg, kan man variere mellem brugen af personlige billeder, med dejlige minder, og mere stilrige billeder. På den måde opnår man et blandet udtryk, der både er dekorativt og personligt. Man kan også tilføje malerier, vægure, vægtæpper og alt muligt andet. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Har man en kreativ åre, kan man også kaste sig ud i selv at male et flot vægmaleri.