Tips til at indrette din bolig med den ønskede atmosfære

Der er mange, der føler, at deres bolig ikke har den stemning og atmosfære, som de ville ønske. Det er ganske forståeligt, da det ikke er os alle, der er uddannet i arkitekturfag såsom indretningsarkitekttur. Her kan du læse et par gode råd, der forhåbentlig kan hjælpe dig videre med indretningen af din bolig.

Gør rummet lysere og atmosfæren lettere

Et snedigt, men dog yderst effektivt, kneb, der virkelig kan ændre det indtryk, et rum giver dig, er at ophænge et spejl eller to. Spejle kan gøre en kæmpe forskel for rummets lethed og hygge-faktor, for de spreder og afbøjer det lys, der kastes på dem. Du kan købe mange forskellige spejle på spejlbutikken.dk, hvor de har et unikt udvalg af spejle, der sandelig vil kunne begejstre enhver spejlentusiast.

Overvej grundigt dine farvevalg og -kombinationer

Væggene omringer os i en bolig, og dermed har de en kæmpe betydning for, hvordan vi oplever det at være i et rum. Hvis væggene er i mørke nuancer, har det en hyggelig atmosfære, men det kan også blive tungt og træt at opholde sig i for længe ad gangen, fordi lys og især naturligt lys bedre påvirker vores følelsesregister og energidepoter positivt.

De mørke nuancer kan dog sagtens være en god idé til væggene, hvis det er en gennemtænkt beslutning. De kan for eksempel egne sig til badeværelset eller soveværelset, hvor det er meningen, at du får ro i hovedet og nemt kan sove.

Ønsker du din yndlingsfarve hjemmet, kan du male én væg i eksempelvis stuen eller køkkenet denne farve og dermed nyde udsigten til den uden at overdænge rummet med den stemning, farven muligvis kan føre med sig.

Indret med personlighed

Uanset hvad er den hurtigste og nemmeste metode til at opnå et tilfredsstillende indretningsresultat at starte med at indrette efter hjertet og senere bedømme resultatet.25