Du pudser vel dit sølvtøj, men hvad med dit stengulv?

Bedstemors gamle sølvskeer bliver fint pudset blanke, inden julemiddagen sættes på bordet. Men hvad med det matte stengulv, hvor ujævnheder har formet sig, efter mange års slid og brug? Man tænker næppe over det, men polering og slibning af stengulv er en post, man som stengulvsejer skal huske at prioritere. Læs med her, for at få svar på hvorfor og hvordan.

Hvorfor pudse et stengulv?

Gulvet er noget vi alle går rundt på, hver eneste dag. Både med strømpesokker, bare fødder og tunge sko og stiletter. Og gulv bliver med tiden slidt, uanset materialet. Men især stengulv kan miste deres charme, hvis de ikke vedligeholdes. Hos Jysk Gulv er de eksperter i polering og slibning af stengulv. De anbefaler at et stengulv slibes og poleres, når det er slidt, ødelagt eller begynder at få ujævnheder i overfladen, samt når det begynder at blive mat og dermed mister den flotte glans, der gør netop stengulv attraktive. Når et stengulv derfor er slebet og pudset op igen, så vil det ikke blot skabe mere charme i dets omgivelser, det vil også lette rengøringen, da et pudset stengulv er nemmere at rengøre og dermed vedligeholde.

Få professionel hjælp udefra

Virker det dog som en stor opgave at skulle slibe og pudse selv, så hent hjælpen ind udefra. Jysk Gulv har med mange års erfaring i branchen og med de helt rette maskiner, hænderne godt skruet på, til at hjælpe dig med polering og slibning af stengulv. Om du derfor har et betongulv, terrazzogulv, butiksgulv eller andet mat og charmeforladt gulv, så finder du i Jysk Gulv dem, der kan fikse gulvet for dig. Deres maskiner er mange og så er de både højteknologiske, nænsomme og miljøvenlige, så du kan få frisket stengulvet up, uden at have dårlig samvittighed. Jysk Gulv både sliber, efterbehandler og polerer for dig.