Hvad er fordelene ved et laminatgulv?

Prisvenligt, praktisk og pleje venligt er bare nogle af fordelene ved at vælge laminatgulve, næste gang du står og skal have et nyt gulv.

Mulighederne er mange og udbuddet er stort, når du står og skal finde dit nye gulv. Et af de mest praktisk valg er laminatgulvet, der byder på mange fordel for den moderne dansker med en travl hverdag.

Mange har stadig den dag i dag den holdning, at et laminatgulv ser kunstigt ud og vælger du et laminatgulv i en dårlig kvalitet, så kan det også sagtens være tilfældet, men vælger du et kvalitets laminatgulv så ligner det til forveksling ægte træ eller klinker.

Generelt vil prisen på et laminatgulv være lavere end prisen på et trægulv og et laminatgulv kan derfor være et godt alternativ, hvis budgettet er knap så stort.

Prisen er dog ikke den eneste gode grund til at vælge et laminatgulv. Gulvet er også et fremragende valg til en travl hverdag, da det er slidstærkt samt let at pleje og rengøre. Det betyder blandt andet at laminatgulve er et fremragende valg i køkkenet, entreen og bryggerset, hvor gulvet kan blive udsat for både en del slid, kan blive vådt og lignende.

Langt de fleste laminatgulve er i dag udstyret med et moderne kliksystem, der gør, at gulvet er let at lægge også hvis man ikke er den store gør-det-selv-mand eller -kvinde. Det er eksempelvis en stor fordel hvis du ønsker at lægge et laminat sildebensgulv, da gulvet kan lægges som et svømmende gulv modsat et sildebensgulv i træ, der sjældent har kliksystem og som derfor skal fuldlimes til undergulvet.

En sidste fordel ved laminatgulve er det utroligt store udvalg. For modsat et trægulv, hvor man er afhængig af at kunne få den specifikke træsort og sortering, så er det ved laminatgulvet i princippet kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan gulvet kan se ud. Det betyder at laminatgulve giver dig mulighed for at finde et gulv, der passer til dine ønsker og din stil.