Enden på kedelige vægge

Mangler du også inspiration til at komme de kedelige vægge til livs i din bolig? Det kan hurtigt blive lidt kedeligt at kigge på de samme ensfarvede vægge. Der er mange veje, som fører til Rom, men du kunne jo starte med at kigge på noget flot tapet, som du kan skabe din helt egen personlige stil med. Mulighederne for mønstre, farver og stilarter er mange, så du kan være helt sikker på, at du kan finde noget, som passer ind hos dig.

Tapet med formål

Det kan være, at du kender en dejlig toårig, som elsker at sætte sine søde, små, men fedtede og beskidte fingre på dine hvide vægge. Det ville da være lækkert, hvis du ikke skulle tørre den samme væg af fem gange i løbet af dagen, men i stedet kunne udvælge noget taktisk klogt tapet, som kunne kamuflere sporene fra guldklumpen. Det kan også være, at du har et kreativt hjerte, som næsten bløder over at se på de samme, hvide og kedelige vægge hver dag. Og helt ærligt, livet er da for kort til at være trist over kedelige vægge. Det kan der heldigvis let gøres noget ved.

Skab en rød tråd

Du kan jo selv afgøre, om du skal sætte alle sejl ind og beklæde alle husets vægge med flot og mønstret tapet, eller om du i stedet vil køre en mere simpel stil og tapetsere udvalgte vægge. Uanset hvad, så kan tapet hjælpe dig til at skabe en rød tråd i din indretning. Du kan lade en bestemt farve, et bestemt mønster eller noget helt tredje gå igen. På den måde kan du skabe sammenhæng ikke blot i hvert enkelt rum, men mellem flere rum i din bolig. Og så er det jo en stor fordel, at det ikke er særlig dyrt eller besværligt at påføre tapet selv.