Gør dit hjem klar til fødselsdagsfest

Du kan vælge at holde din fødselsdagsfest i et lejet lokale eller i dit eget hjem. Der kan være fordele ved begge dele, men hvis du ønsker at spare penge, så er det dit eget hjem, du skal vælge. Men det kan være en ordentlig omgang at skulle stå for en fødselsdagsfest og gøre sit hjem klar til at være samlingssted for mange flere mennesker, end der er vant til at være i dit hus. Du får derfor 3 huskeregler, der kan hjælpe med at gøre din bolig klar til fest, så du kan nyde festen uden bekymringer.

Pynt til fødselsdag

Det er vigtigt at pynte huset op, når du holder fest. At komme til et hus, hvor man kan se, at der er pyntet flot op og klar til fest sætter gang i feststemningen. Det viser også, at du som vært har glædet dig til festen og gjort noget ud af det. Du kan vælge at lave dit eget pynt til  din fødselsdag, men da de færreste har tiden og overskuddet til det, er det nemmere at købe pynt til fødselsdag. Der findes en masse pynt til fødselsdag, og det er kun fantasien, der sætter grænser. På linket kan du finde en masse billig pynt til fødselsdag og alle andre fester, så du og dine gæster er sikret en god og festlig dag, som i sent glemmer.

Gem de dyre vaser væk

Skal du holde en fødselsdag, hvor du ved, at der kommer godt gang i den, og der måske kommer en øl eller to indenbords, er det altid en god ide at gemme ting af værdi eller ting, der let går i stykker væk indtil næste dag. Det ville være ærgerligt at få ødelagt noget, du holder af på grund af en lidt for fuld gæst, som nok ikke tænker det store over at huske at være ekstra forsigtig omkring dine dyre vaser. Du har heller ikke lyst til at skulle til at samle glasskår op midt under festen. Gemmer du nogle af disse ting væk, får du også mere plads til pynt til fødselsdagen – to fluer med et smæk kan man vist godt kalde det.

Husk at advare naboerne

Hvis du skal holde en fødselsdagsfest, som du ved på forhånd formentlig kommer til at vare til de sene nattetimer og inkluderer en højtaler, så er det en god ide at advare dine naboer på forhånd. Du kan enten gå rundt og fortælle dem det eller ligge en seddel – gerne i så god tid som muligt. Det vil både de formentlig sætte pris på, så de kan forberede sig og nå at købe ørepropper. Derudover slipper i for sure naboer, der kommer rendende og klager i løbet af aftenen, og du undgår også dårlig stemning de efterfølgende dage med dine nærmeste beboere. Der findes ikke noget værre end sure naboer.