Sådan finder du den rette seng for dig

En seng er et vigtigt møbel i alle menneskers bolig. Sengen skal nemlig bruges til at sove godt i, så du vågner veludhvilet hver morgen. Du bør derfor ikke gå på kompromis med noget, når du skal investere i en ny seng. Her kan du læse mere om, hvad du skal have med i dine overvejelser, når du er på udkig efter en ny seng.

Vælg den bedste seng og madras for dig

Først og fremmest skal du naturligvis finde ud af, hvor stor en seng der er plads til i dit soveværelse. Når du har fundet ud af dette, kan du begynde at overveje, hvilken type seng du ønsker. Det kan være en af følgende senge:

  • En kontinentalseng – Denne seng består af flere lag, hvilket kan øge din komfort betydeligt.
  • En elevationsseng – Denne seng kan typisk justeres i fodenden og hovedgærdet.
  • En boksmadras – Denne seng er en billigere seng, der består af en madras og sengeben. 

I forhold til valg af en madras bør du vælge en hårdhed efter din vægt. Det gør det nemt for dig at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Desuden kan det være en rigtig god idé at gøre lidt mere ud af din nye seng. Du bør i hvert fald overveje, om en rullemadras er noget for dig. Den er med til at øge din komfort, når du ligger i sengen. 

Køb lækkert sengetøj til din nye seng

I og med at du har brugt penge på en ny seng, kan det også være en fordel at købe lækkert sengetøj på samme tid. Du kan eventuelt kigge nærmere på egyptisk bomuld sengetøj.