3 tips til en hyggeligere have

Vi er gået over til sommertid, og dagene bliver endelig lysere og varmere. Foråret inviterer til klargørelse af haven, så du kan nyde den kommende sommer udendørs. Læs med her og få nogle tips til, hvordan du kan gøre din have endnu hyggeligere i år.

Varmelampe til terrassen

Den danske sommer er ikke just den varmeste, og selv på en lun og solrig dag kan det blive temmelig køligt at sidde udenfor om aftenen. Dog er der intet som stemningen en sen sommeraften, og den vil vi nødigt gå glip af pga. kulden. Den perfekte løsning er at investere i en terrassevarmer. Nu kan man få varmelamper, der benytter infrarødt lys til at opvarme alle, der sidder på terrassen. Den er nem at stille op, kan købes i stilrene designs og sikrer dig, at du kan nyde de lange sommeraftenener uden at pakke dig ind i 20 tæpper.

Lyskæder i træer og buske

En anden idé, som bidrager til en hyggelig stemning i haven, er lyskæder. Når mørket falder på, er det rigtig hyggeligt, at haven er let oplyst, og hvis du hænger lyskæderne i træer og buske, giver det din have et eventyrligt udtryk. Du kan også hænge lyskæderne hen over terrassen, så havemøblerne bliver oplyst. Så bliver det lettere at se hinanden i mørket, til havefester. Og når nattehimlen bliver overskyet, kan du skabe din egen lille stjernehimmel.

Læg op til afslapning med lounge havemøbler

Når du indretter din terrasse, skal du også tage stilling til, hvilke havemøbler der bedste bidrager til den hyggelige stemning. Her er det en rigtig god idé at kigge efter lounge møbler, som lægger op til total afslapning og hygge. Hvis du sammensætter dine loungemøbler rigtigt, kan de både bruges til at slikke sol på og til at spise aftensmad ved. De er både stilfulde og komfortable.