Gør havearbejdet lettere

Hvis du har en have, ved du hvor meget det kræver at sørge for, at den altid står snorlige og blomstrende grøn. Det er ikke til at undgå havearbejde, hvis altså man gerne vil have en pæn have, og af og til kan det virke ganske uoverskueligt. Her får du derfor tre gode råd til, hvordan du kan gøre havearbejdet lettere for dig selv, både rent fysisk, men også for at lette dit humør omkring det!

Værktøj

Først og fremmest; sørg for at have det rette værktøj. Det er ikke altid en billig investering at gøre sig, men hvis det er noget, som man prioriterer, er det en nødvendighed, selvom alt værktøj har sandsynlighed for at gå i stykker. Heldigvis kan man i mange tilfælde købe reservedele, til en brøkdel af prisen. Har man eksempelvis købt en Echo motorsav til at trimme de lidt større træer, kan man nemt finde Echo reservedele, til de dele der undervejs vil gå i stykker eller give ud.

Jo flere jo bedre

Det siger lidt sig selv, men jo flere du kan få lokket med dig i haven, jo bedre og nemmere bliver det for dig. Altså skal du til at finde din indre overtalende charmetrold frem. Eventuelt kan du lokke med lidt goder, der er svære at sige nej til. Du kan aftale grill-aften og kolde øl efter en hård dag i haven, eller måske aftale at du vil hjælpe dem i deres have også?

Høretelefoner

Hvis du ikke er heldig nok til at kunne overtale enten familie eller venner til at hoppe i haven og arbejde med dig, så har du brug for høretelefoner. Find en god lydbog, som du kan høre gennem det hårde arbejde, eller måske du er mere til heavy metal musik? Lige meget hvad giver det lidt ekstra at fokusere på, så alt det praktiske måske ikke virker så hårdt!