Opbevar alt til haven i et redskabsskur

Et ordenligt organiseret redskabsskur kan gøre hele forskellen på en god og dårlig haveoplevelse. Har man et redskabsskur, som er godt organiseret, så er det som oftest nemmere at få havearbejdet klaret. Her skal man ikke bruge tid på at finde sine ting først, og man sparer derfor tid på selve arbejdet. Der er selvfølgelig nogle ting, som er oplagt at have i et redskabsskur, men faktum er, at det gør sig godt til at opbevare mange forskellige ting.

Forskellige typer af redskabsskure

Når de fleste hører ordet ”redskabsskur” tænker de noget solidt bygget sammen med boligen. Dette er også den mest almindelige og optimale løsning, men det er ikke umuligt, at få et mindre og mere mobilt redskabsskur. I dag er det muligt at få mindre og større redskabsskure i hård plast, som kan fungere som en glimrende løsning, hvis man ikke har et redskabsskur i forbindelse med boligen, eller hvis man bare gerne vil have mere plads. Omvendt er det nemt at fjerne, hvis behovet skulle ændre sig.

Opbevaring af redskaber

De fleste opbevarer deres redskaber, hvor de hænger på en krog. Denne løsning gør det muligt at have en masse redskaber hængende samtidig med, at man også kan opbevare ting på jorden. Det kunne f.eks. være en græsslåmaskine eller forskellige spande. En anden god ting ved at opbevare redskaber og maskiner er, at det mindsker chancen for rust. Det våde og fugtige klima i Danmark medvirker, at haveredskaber og maskiner ruster, hvis de ikke er overdækket. Man kan derfor forlænge levetiden ved at have det opbevaret overdækket. Det samme gør sig gældende ved havemøbler, som skal stå overdækket i vinterhalvåret. Har man det hele låst inde er chancen for tyveri også betydelig mindre, og det kræver arbejde at bryde ind modsat, hvis det stod til frit skue udenfor.